Play  Stop
Начало

 

 Фирмата е основана през 1968 г. в гр. Торино, Италия. KLERAL SYSTEM Srl. e в топ 3 на производителите в Италия . Притежава собствена лаборатория , където се  създава създава перфектният съюз между науката и природата. За своя 50 годишен опит Kleral System работи с над 10 000 професионални клиенти само в Италия и още няколко десетки хиляди в над 63 държави по света.
В днешно време е много трудно за професионалистите – стилисти да се ориентират в света на козметични продукти. Не всички продукти представени на пазара предлагат достатъчна гаранция за качество и опит. В действителност са малко тези, които освен да вземат под внимание изискванията на жената и модерния мъж, се разкриват също толкова годни и за множеството изисквания на професионалистите – стилисти.Затова винаги в крак с италианските стилисти Kleral System успява да отговори на всички нюанси и промени, които подобряват еволюцията в работата на фризьорите. 
 
Изборът на професионална линия като Kleral System, представлява важен момент в развитието на всеки салон.Който избере Kleral System не избира само една линия продукти, но преди всичко конкретни модерни понятия, които да дадат база на представата и политиката на салона.
 
 Продуктите на KLERAL SYSTEM  притежават най-престижния междунараден сертификат за качество  ISO 9001:2008. Този сертификат осигурява бъдещето на Вашия салон и Вашето лично спокойствие за него . Както и СЕРТИФИКАТ ЗА КЛИНИЧНО ТЕСТВАНИ ПРОДУКТИ ОТ УНИВЕРСИТЕТА ПО ФАРМАКОЛОГИЯ В ГРАД ПАВИЯ ИТАЛИЯ. Сертификата удостоверява , че продуктите не са тествани върху животни, а са тествани дерматологично върху кожата на лицето на доброволци.  

Награда ,, ОК Италия '' за 2009 г. бе връчена на Kleral System  от г-н Александро Профумо изпълнителен директор на  Уникредит Банка в Италия. За това че Клерал Систем е най бързо развиващата се фирма в сектора професионална козметика категория: Интернационализация и върховите постижения  .Въпреки, че в сектора  се характеризира с присъствието на многонационалните козметика, Kleral System е лидер на международния пазар измежду 65 000 други компании , като поддържа постоянна тенденция на развитие  при това в сложни и трудни времена на финансова криза .Фирмата работи с над 45 чужди страни, където  успешно реализира продуктовата си гама , развива и обучението на представители си и техните клиенти. В Торино е построен и център за обучение Академия Kleral което осигурява еднаквост на качеството и разпространението чрез използване на марка KLERAL PROFESSIONAL.
 Церемонията по награждаването се състоя във Фондация на  занаятите , където собственика на фирмата г-н Луиджи Марианела благодари за оказаната чест и заслужената награда , защото ,,цифрите никога не лъжат'' а за това по добре от банкерите на Уникредит едва ли някой знае по-добре .


 
Kleral System