Play  Stop

Лечебна серия - СЕЛЕНИУМ

Да третираш косата означава необходимост да се грижиш за нея. Грижа, но преди всичко профилактика – предпазване, представляват първите основни стъпки, които трябва да се направят преди каквото и да било лечение.

Гъстата и привидно здрава коса, поставена на по – внимателно изследване, може да разкрие много признаци на скрити аномалии, които само професионалистът със своя опит може да открие и лекува, които ги пренебрегне може в кратко време да се превърнат в истински проблеми, отстъпвайки на неестетични явления като пърхот, мазна коса, или още по-зле преждевременен косопад. От напредналите изследвания в лабораторията на Kleral System създадоха отлична симбиоза между науката и природата, в изключително равновесие, изразено в специфична линия, родена за грижата и предпазването от аномалии на кожата на главата и на косата.

Компетентността и в същото време крайно лесната употреба на Линията Селениум, позволяват отлично въздействие при всеки специфичен проблем. Пълната липса на вредни елементи прави тази Линия на продукти подходяща за всички без никакви противопоказания. Всеки продукт на Линията Селениум получава особено внимание в производствената фаза и използваните съставки са обработени с изключителни методи.

Съпричастна към екологичните проблеми Kleral System прави своите продукти биологично разтворими и опаковки, напълно годни за рециклиране. Благодарение на чистотата на съставките си Линията СЕЛЕНИУМ на Kleral System е най – подходящата за третиране и профилактика на проблемната и здрава коса. Продуктите не са използвани върху животни, а са клинично тествани в Университета по формакология в Павия. Kleral System с грижа за професионалистите - стилисти ги снабдява с Линията Селениум в опаковки от триста милилитра и един литър – по практични и изгодни. Качество, но и голяма икономичност.