Play  Stop

Предпазване от косопад

Подсилващ шампоан DERMIN PLUS

Шампоанът DERMIN PLUS е единствен по рода си, създаден на базата на  образуваща пяна от Lipo-Aminoacidi аминокиселини, пенливи субстанциис висока толерантност към кожата и очите. Със своето протеиново съдържание, те защитават кожата на главата от външните агресии и осъществяват връзката между активния тенсио елемент и косъма и не позволяват на тенсио елемента да увреди кожата. Обогатен с олио от ментов екстракт и от четиристепенни деривати от гумата Гуар, действат върху ствола на косъма, като го защитават от електростатично напрежение.

                                                               Флакони Селениум Dermoxill

Начин на употреба на Dermoxill : Измийте косата с шампоан DERMIN PLUS, изплакнете много добре, нанесете съдържанието от флакон (A) като масажирате много добре, нанесете и съдържанието на флакон (B) като го разнесете по целия скалп на главата, масажирайте и подсушете. Третирането на косата може да бъде ежедневно. След два месеца на третиране, могат да се наблюдават забележителни подобрения.

Третиране с флакон Dermoxill (A)

Естествената сяра,
присъстваща в структурата на косъма и в състава на флакон (A), осигурява нормализиращо действие върху новият растеж на косъма.
Пигментните  вещества от  Евкалипт и Бор премахват свободните радикали, които се образуват в косата.Те са растения, богати на фитофланоиди (Fitoflanoidi) (витамин P.P.) , които реагират като антиоксиданти.
Копривата доставя необходимите елементи за здравословния растеж на косъма, тя е с високо съдържание на протеини и аминокиселини. Това растение предоставя съществени елементи за здравината и доброто здраве на косата .
Алое Barbadensis действа върху корена на косъма . Естественият сок, извлечен от листата на този вид  Алое, предоставя  ензими, олигоелементи и витаминозни фактори, които изграждат протеиновата структура на кератина в косъма .Те поддържат в добро здраве косата .


Третиране с флакон Dermoxill (B)

Високото съдържание на хидросипролин и основни аминокиселини  са необходими за хидратирането, възтановяват  нормалното  водно  съдържание на косъма .
Метилникотинът, съдържащ се в решение (B) увеличава притока на кожния микроцикъл на корените на косъма, като увеличава клетъчното обновяване и увеличаването на капилярния трофизъм.
Пантенол: Витамин, присъстващ в косъма и допринасящ за оптималната организация на кератина в косъма.

 DERMIN PLUS ампули

Грижливо измийте косата с шампоан Dermin Plus, изплакнете много добре и нанесете съдържанието на ампулата Dermin Plus върху скалпа на главата и косата. Дълго и добре масажирайте, за да може продуктът добре да проникне. Изсушете. За най-добри резултати, третирането трябва да бъде повторено 1 или 2 пъти седмично в продължение на поне 3 месеца.

Екстрактът от хмел, поради съдържанието му на функционални вещества, подтиска предизвикващите косопад ензими.
Джинджифилът, розмаринът и борът осъществяват антиоксидантно действие, като забавят образуването на свободни радикали.
Салициловата киселина, благодарение на своето хигиенизиращо и противомикробно действие допринася за нормализиране на физиологичните процеси на скалпа на главата.
Бодливият чемшир и невенът, съдържащи се във флакона имат успокояващо и противовъзпалително действие върху кожата, като действат върху възпалителните процеси на скалпа на главата и по този начин нормализират неговото физиологично състояние.

Благодарение на камфора и хмела, съдържащи се в продукта, се постига значително увеличение на фоликуларния микроцикъл, следователно, по-голямо подхранване на клетките и по-добър нов растеж на косъма.