Play  Stop
Продукти
 

БИОКЕРАТИН

 БИОКЕРАТИН МИЛК
 
СИСТЕМА ЗА ТОТАЛНО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ И ПРИГЛАЖДАНЕ НА КОСАТА . ЕЛИМИНИРА ЦЪФТЯЩИТЕ КРАИЩА . КЛИНИЧНО ТЕСТВАН ПРОДУКТ .

 

 
Системата е създадена за да възтанови косата до нейната сърцевина с биологически активни вещества, които да придадат на коста здравина , еластичност ,пригладеност и да възтановят цъфтящите краища. Уникалния МИЛК шампоан с мирис на киви и манго съдържащ в себеси органични съставки възтановяващи еластичноста и мекотата на сухата и увредена коса. Трапията МИЛК със свойте специални полимери възтановявават структората на косъма в дъбочина а кератина в серума МИЛК е мощен подхранващ биопродукт за възтановяване на увредената коса и дехидратирана коса .

 
Забелжка : Ако косата е много увредена ще трябва да се направят 2 процедури в рамките на една седмица.

 видео демонстрация на цялата процедура може да видите тук:  
           <object width="400" height="224" ><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="movie" value="http://www.facebook.com/v/223690454337055" /><embed src="http://www.facebook.com/v/223690454337055" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="400" height="224"></embed></object>
Начин на употреба - Фаза 1 : Измийте косата с кератиновия МИЛК шампоана и обилно изплакнете с вода. Подсушете косата с кърпа и разпределете на сектори. Фаза 2 : Поставете в купичка за боя от Биокетаниновата терапията МИЛК с полимери , количеството зависи от дължината косата и нейното състояние, с четка за боя нанесете на тънки кичури от продукта по цялата дължина масажирайте много добре за да проникне терапията навсякъде по косата . Поставете найлонова шапка с дупки и поставете главата по източник на топлина ( каска , климазон или загрейте със сешуар) за около 10 мин. Махнете шапката и изчакайте косата да придобие стайна температура след което измийте продукта от косата само с вода. Фаза 3 : На подсушена с кърпа коса поставете тотално възтановяващия серум МИЛК . Масажирайте косата и я разрешете последователно с 3 различни гребена ( с вироки , средни и тесни зъбци) без да измивате серума направете прав сешуар след което завършете процедурата с преса.
Продукта отговаря на Европейска директива 76 / 768 / ЕЕС